Meer over mentoring

EEN INSPIREREND LEADERSHIP & MENTORING PROGRAMMA

Soroptimisten in België, Luxemburg en Nederland hebben hun krachten gebundeld in een internationaal leadership & mentoring programma dat over acht maanden loopt. Het is een combinatie van fysieke workshops, online meetings en continue dialoog.

Soroptimistleden met een bewezen professioneel track record ondersteunen jonge vrouwen in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling. De dialoog tussen mentor en mentee en de interactie tussen de mentees onderling is verrijkend. De onderwerpen die ze samen opnemen zijn carrièregerelateerd. Leiderschap en ook de veranderende ‘way of working’ en persoonlijke ontwikkeling komen ruimschoots aan bod.

We garanderen een inspirerend programma, professioneel geleid en in overeenstemming met alle geldende kwaliteitsnormen.

° Leadership training gedurende 3 workshopweekends, geleid door professionele Soroptimisttrainers: Leadership Foundation, Leadership Encounter en Leadership & Self-care Weekend.
° Persoonlijke ontwikkeling: tijdens een periode van acht maanden ontwikkelen mentees in een vertrouwelijke tandemrelatie hun persoonlijke engagementen en ambities.
° Multidisciplinair, intergenerationeel mentorschap: jonger en ouder matchen, mentors en mentees hebben een verschillend beroep, de ervaring primeert.
° Combinatie gezin-carrière: ervaren vrouwen geven tips die het welzijn en het plezier in werk en privéleven bevorderen.
° Risicovrije leeromgeving: het programma vindt plaats buiten de bedrijfsomgeving en de privacy van deelnemers is 100% gegarandeerd.

Ons volgende programma start in september 2023 en loopt tot juni 2024.

Wil je meer informatie of je inschrijven?
Stuur ons een mailtje: mentor.sib@soroptimist.be of gebruik onderstaand contactformulier.

Geïnteresseerd in mentoring?