Meer over mentoring

Een inspirerend mentoringprogramma

Soroptimisten in België, Luxemburg en Nederland hebben hun krachten gebundeld in een internationaal mentoringprogramma dat over negen maanden loopt. Het is een combinatie van fysieke workshops, online meetings en continue dialoog.

Soroptimistleden met een bewezen professioneel track record ondersteunen jonge vrouwen in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling. De dialoog tussen mentor en mentee en de interactie tussen de mentees onderling is verrijkend. De onderwerpen die ze samen opnemen zijn carrièregerelateerd en ook de veranderende ‘way of working’ en persoonlijke ontwikkeling komen ruimschoots aan bod.

We garanderen een inspirerend programma, professioneel geleid en in overeenstemming met alle geldende kwaliteitsnormen.
° Persoonlijke ontwikkeling: tijdens een periode van negen maanden leren mentees in een vertrouwelijke tandemrelatie omgaan met hun persoonlijke engagementen en ambities ongeacht de levensfase waarin ze zich bevinden.
° Multidisciplinair mentorschap: mentors en mentees hebben een verschillend beroep.
° Intergenerationele begeleiding: jonger en ouder matchen, de ervaring primeert.
° Combinatie gezin-carrière: ervaren vrouwen geven tips die het welzijn en het plezier in werk en privéleven bevorderen.
° Theoretische omkadering: professionele Soroptimisttrainers organiseren drie workshopweekends van topkwaliteit. Zij lichten werkingsconcepten voor zelfontwikkeling toe zoals conflictmanagement en self branding.
°Risicovrije leeromgeving: het programma vindt plaats buiten de bedrijfsomgeving en de privacy van deelnemers is 100% gegarandeerd.

Ons volgende programma start in oktober 2022 en loopt tot juni 2023.

Wil je meer informatie of je inschrijven?
Stuur ons een mailtje: mentor.sib@soroptimist.be of gebruik onderstaand contactformulier.

Geïnteresseerd in mentoring?