TUBIZE HAUTE SENNE

Waals-Brabant

TERUG naar alle Clubs foto van Roberto Stolfo

Welkom in onze club !

Onze club bestaat al 15 jaar en samengesteld uit dynamische vrouwen, die op vrijwillige basis deelnemen. We werken samen met andere lokale organisaties om onze zichtbaarheid te vergroten. We zijn creatief met ideeën om fondsen in te zamelen. Ons belangrijkste doel is om vrouwen en kinderen te helpen, zowel in onze regio (l'Entraide et le Ressort) als in het buitenland.

Belangrijke activiteit

.

Onze kerstmarkt wordt elk jaar gehouden in het 2e weekend van december in het Cultureel Centrum van Tubize. Een dertigtal exposanten tonen ons hun talenten op de meest uiteenlopende terreinen.Onze Adeps-wandeling vindt plaats op de 1e zondag van juni. Het laat ons het platteland, het Bois de Hal en de omgeving van Tubize - Clabecq en Lembeek ontdekken.

Onze projecten

L’ENTRAIDE de Tubize

Service d'Entraide asbl heeft als doel de waardigheid van de meest behoeftigen te herstellen en hen de morele en materiële steun te geven die ze nodig hebben.
De dienst is gericht op elke persoon in moeilijkheden die in de entiteiten van Tubize, Ittre en Rebecq woont en dit met het nodige respect en discretie. Het is apolitiek en pluralistisch. Ongeveer zestig mensen stellen zich ten dienste van de begunstigden.
Er worden verschillende diensten georganiseerd: sociale dienst, voedselverstrekking, garderobe, serviesgoed en meubilair.

LE RESSORT de Tubize

Le Ressort is een medisch-socio-psychologische hulpdienst voor verslaafden en hun entourage. Alcohol, heroïne, drugs, cannabis, cocaïne, ... wat het probleem ook is, de dienst vangt hen op, informeert, stuurt, ondersteunt en begeleidt op medisch, sociaal en psychologisch vlak. Le Ressort biedt dagelijks verschillende kostenloze activiteiten aan (sport, creativiteit, ontspanning, ...). Ook worden er elke dag gratis shuttles en diners georganiseerd.