OOSTENDE

West-Vlaanderen

Welkom in onze club !

Welkom bij Soroptimist International, Club Oostende! Wij vormen een club met 15 leden, 15 actieve vriendinnen met het hart op de juiste plaats voor de noden om ons heen, zeker als het vrouwen en kinderen aanbelangt. Al onze acties kaderen in de doelstellingen van Soroptimist International. Het gaat om opleiding, economische zelfredzaamheid, hoogwaardige gezondheidszorg en duurzame ontwikkeling. Ook evenementen waarbij we ons verzetten tegen alle vormen geweld staan hoog in onze prioriteitenlijst.
Bent u aan de kust? Kom dan zeker langs in de Koningin der badsteden, Oostende. De stad van Ensor is gekend om haar theater aan zee, haar filmfestival en haar maritieme cultuur. Het jaarlijkse maritieme festival 'Oostende voor anker' is een echte aanrader. Uiteraard af te sluiten met een wandeling op de dijk, genietend van de zonsondergang op één van de talrijke terrasjes. Wij hopen jullie heel binnenkort te mogen onthalen op één van onze statutaire vergaderingen!
 • Opgericht op:
  10/10/1960
 • Voorzitster:
  Nathalie LANNOYE
 • Maandelijkse vergadering:
  Tweede woensdag van de maand
 • Contactpersoon:
  Ann ADRIAENS
 • Contact

Belangrijke activiteit

Koffie Mer-SI

Jaarlijks verkopen wij artisanaal gebrande koffie ( halve kilo bonen of gemalen aan 10 euro) Daarnaast verkopen we ook een zoetverwenpakket voor €25. Ken je onze Soroptassen? Ook die zitten in ons assortiment, gecombineerd met een zoetverwenpakket voor €45. Deze actie is gestart en bestellingen kunnen gemaakt worden tot 20 maart.

Onze Projecten

Solidariteitsmaaltijd

Jaarlijks gaan we op bezoek bij één van de verenigingen die we steunen en houden we ter plaatse een solidariteitsmaaltijd met het bestuur van de vereniging. Telkens opnieuw interessant om ter plaatse de werking te zien, en vooral het enthousiasme van alle werknemers die zich voluit inzetten voor hun goede doel! Hartverwarmend!

Orange the world

Orange the world is een Internationale Campagne tegen Geweld tegen Vrouwen. Ook SI Oostende ondersteunt deze actie door het straatbeeld oranje te kleuren.