BASTOGNE-COEUR ARDENNE

Luxemburg

Welkom in onze club !

We zijn een groep vrouwen die al heel lang bevriend zijn met elkaar en zo niet, dan worden we vrienden door het delen van enkele zeer goede momenten.
Door samen te werken voor de door onze club gekozen doelen - vooral respect en erkenning voor vrouwen en meisjes en de menselijke zaak in het algemeen - bouwen we sterke relaties op.
Voor ons is dit een van onze prioriteiten om een club in stand te houden waar het goed vertoeven is en waar iedereen met plezier naartoe komt.
Moge ons imago een afspiegeling zijn van ons gevoel voor humor, gastvrijheid, tolerantie, openheid, solidariteit en dit met het grootste respect voor de menselijke en sociale waarden van ieder van ons.


Dit is onze club: Cœur Ardenne Bastogne!
 • Opgericht op:
  10/11/2001
 • Voorzitster:
  Marie-Christine CRUCIFIX
 • Maandelijkse vergadering:
  Derde woensdag van de maand
 • Contactpersoon:
  Veronique ALLARD
 • Email:
  bastogne-coeurardenne@soroptimist.be

Belangrijke activiteit

De ludieke familiewandeling

Ieder jaar een nieuw thema, een nieuw parcours, een nieuw spel tijdens de wandeling die toegankelijk is voor iedereen. Een barbecue en een buffet om aan te schuiven, door onze clubleden bereid.

Onze projecten

Humanitaire acties

Onze humanitaire acties: veel of niet, wat maakt het uit als ze rijk aan uitwisselingen zijn?
Een handicap overtroffen, een materiële, psychologische ondersteuning, een dansje, een hapje, een bezoek aan het ziekenhuis, dat is het leven als club.
Een glimlach op een gezicht zien verschijnen, is de mooiste beloning!

Het lachfestival in Bastogne

Deelname aan het Lachfestival in Bastogne geeft ons een mooie opbrengst die we aan de organisaties in de regio aanbieden.
Op voorstel van de leden en de nationale Unie van Soroptimisten België worden er tevens verschillende kleinere activiteiten georganiseerd.