Welkom


Welkom van de voorzitter

 

 

Thema van de SIB voorzitter

De 4 actiedagen

 

 

Claire Hublet,  Voorzitter SIB 2016-2018

NIEUWS VAN DE VOORZITTER 

De Unie moedigt jullie aan om deel te nemen aan de actie ‘Think Pink’, een positieve campagne en een happening in de strijd tegen borstkanker. 

10 september 2017 in Brussel  (club Beersel coordidneert de inschrijvingen)

25 september 2017 in Antwerpen (club Land van Waas coordineert de inschrijvingen)

Wees talrijk om u in te schrijven VIA ONZE EIGEN SOROPTIMIST ACCOUNT

KIES DE DATUM EN DE STAD VAN UW KEUZE voor deze evenementen. Zo kunnen we een specifiek vrouwelijk doel steunen en alleen op deze wijze kunnen wij de bekendheid van Soroptimist verzekeren.

Bewegen geeft leven “ Bewegen is erg belangrijk voor ieder van ons maar in het bijzonder voor de preventie of genezing van kanker . Borstkanker blijft de meest voorkomende vorm van kanker bij vrouwen in België.

Race for the Cure" is wereldwijd het grootste evenement in de strijd tegen borstkanker. Dit sportieve samenkomen werd voor het eerst in 1983 door Susan G. Komen in Dallas georganiseerd met 800 deelnemers. Vandaag , 30 jaar later , nemen er jaarlijks anderhalf miljoen mensen deel in meer dan 100 steden in 10 landen! 

De Race for The Cure is toegankelijk voor iedereen ook met kinderwagens en rolstoelen en bestaat voornamelijk uit een wandeltocht (3 km) en een looptocht (6 km).  De hele dag is gevuld met plezier randanimatie en intense emoties voor de hele familie .

Think-Pink heeft vier centrale doelstellingen:

  • Informeren
  • Sensibiliseren
  • Financieren van wetenschappelijk onderzoek
  • Financieren van zorg- en nazorgprojecten

 

                                                                     

Kies uw taal:

NL FR EN

SIB LoginSite designed by UltiNova